MN Kozijn Boxmeer

Kozijnen, Deuren, Zonweringen en Veranda’s

in kunststof, aluminium en hout

De showroom van MN Kozijn Boxmeer is geopend op afspraak! Bel: 0485 74 70 11

Met al meer dan 19 jaar ervaring plaatst MN Kozijn Boxmeer kozijnen, deuren, zonweringen en veranda’s. Wij kunnen de producten op maat maken bij nieuwbouw, of de huidige producten renoveren of vervangen. Onze kozijnen en deuren zijn in kunststof, aluminium of hout verkrijgbaar.

Kunststof kozijnen en deuren

Onze kunststof producten zijn nagenoeg niet te onderscheiden van houten of aluminium producten. Met de houtimitatie creëer je thuis een warm gevoel, of kies voor een strakke look met de aluminium imitatie. De kunststof producten zijn duurzaam, prijsvriendelijk en veilig. Check hier de inspiratie voor onze kunststof producten.

Aluminium kozijnen en deuren

Het plaatsen van de aluminium producten van MN Kozijn Boxmeer geeft een strakke en elegante look. Aluminium is een slank, licht en sterk materiaal. Wij bieden de aluminium kozijnen in vele kleurcombinaties met hoogwaardige kleurlakken. Laat je inspireren en bekijk hier onze aluminium producten.

Houten kozijnen en deuren

De houten producten van MN Kozijn Boxmeer geven een warme uitstraling door het duurzame en natuurlijke hardhout. Van nature zijn onze houten materialen wind- en waterdicht en geluidsisolerend. Klik hier voor inspiratie voor houten kozijnen en deuren.

Goede service en kwaliteit 

Door de goede service, kwaliteit en flexibiliteit onderscheidt MN Kozijn Boxmeer zich. Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom of bij jouw thuis en ontdek samen welke materialen het beste bij jouw huis passen. Indien gewenst kunnen wij direct opmeten en ter plaatse een offerte maken.

Ben je op zoek naar kozijnen, deuren, zonweringen, een veranda of serre en een betrouwbaar bedrijf dat perfect werk levert voor de scherpste prijs? Neem dan contact op voor meer informatie of kom kijken in onze showroom.

MN Kozijn Boxmeer

Het Zand 29a, 5831 HG  Boxmeer

0485 74 70 11

showroom@mnkozijn.nl

Openingstijden:

Geopend op afspraak.

wonen boxmeer logo

De beste woonprofessionals van regio Boxmeer werken samen

Ga jij je huis (ver)bouwen? Bij grote projecten werken wij samen met verschillende bedrijven uit de regio. Via wonen-boxmeer.nl kan je in één keer alle informatie aanvragen voor verschillende producten of diensten.

De bedrijven zijn door wonen-boxmeer exclusief geselecteerd op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid. Ontdek hier de voordelen van wonen-boxmeer.

MN Kozijn Boxmeer

Service-aanvraag Boxmeer

Let op dit formulier is alleen bedoeld voor klanten van MN Kozijn Boxmeer.

  • Vul hier uw klant-nummer in. Kunt u dat niet meer vinden dan is het factuurnummer en datum ook goed.
  • Omschrijf uw klacht hieronder zo goed mogelijk.
  • Selecteer uw bestanden of sleep ze hierheen.
    Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 128 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.