Zonneschermen

Zonneschermen zijn de ideale terrasoverkappingen. Door de speciaal ontworpen constructie heeft u een zonnescherm voor het terras waarbij de volledig vrije doorgang van het behouden blijft. Wie een zonnescherm aan wil schaffen heeft de keuze uit een groot aantal uitvoeringen. Voor het hele assortiment nodigen wij u graag uit in één van onze showrooms.

Optimaal bedieningsgemak

MN zonwering terrasschermen worden standaard uitgevoerd met een elektrische bediening. Informeer voor optionele accessoires, zoals een handzender.

Een sfeervol terras

Met de MN zonwering collectie heeft u de keuze uit diverse prachtige terrasschermen. Voor de keuze van het zonweringsdoek heeft u de optie uit maar liefst 71 dessins. Met dit brede pallet aan kleurmogelijkheden is er zeker voor elke smaak een bijpassend doek te vinden. Pas uw terrasscherm aan op uw eigen smaak en creëer elke gewenste sfeer, dat is pas genieten van uw terras!

EEN GESCHIKT DOEK VOOR ELKE GEWENSTE SFEER

Wij werken met doek uit de Tibelly-collectie met keus uit een uitgebreid scala van kleuren, patronen en dessins. De enorme keuze maakt het voor iedereen mogelijk een persoonlijk tintje aan zonwering te geven.

Hoge kwaliteit

Tibelly-doek wordt geweven uit in de massa gekleurde acrylaatvezels. Tijdens de productie van de vezels wordt de kleurhars toegevoegd, waardoor er een uitzonderlijke kleurechtheid ontstaat. Ook zorgt dit proces voor een langere bescherming tegen de agressie van de uv-straling, en blijft de kleurpracht behouden.

Tibelly-doek houdt, ongeacht de kleur van het doek, tenminste 90% van de UV-straling (99% UVB-straling), 70% van de zonnewarmte en 72% zichtbare straling tegen. Bovendien creëert u met een zonweringdoek uit de Tibelly-collectie elke gewenste sfeer.