Jouw garagedeur op maat: jouw persoonlijke ontwerp 

Ieder huis en iedere huiseigenaar heeft zo zijn eigen afmetingen en wensen rondom garagedeuren. Extra prettig dus, als deze garagedeuren op maat gemaakt kunnen worden. Bij MN Kozijn ben je daarvoor aan het juiste adres. 

Een garagedeur op maat moet voldoen aan een aantal eisen 

 • Veilig voor gebruik, zowel elektrisch als handbediend 
 • Stevig en duurzaam
 • Geisoleerd tegen geluiden en temperatuur
 • Stijl en ontwerp
Profel Expert

Veiligheid staat voorop

Een garagedeur op maat moet vooral veilig zijn. Je wilt dat je gezin en bezittingen goed beschermd zijn. Onze garagedeuren dragen bij aan dat veilige gevoel. Zo zijn ze voorzien van zware en stabiele scharnieren. Ook hebben ze een doorlopende metalen sluitlat in het deurkader. Daardoor is de deur goed beveiligd tegen inbraak.

Daarnaast zijn de sloten voorzien van het SKG2 en SKG3 keurmerk. Dit keurmerk staat voor ‘Stichting Kwaliteit Gevelbouw’. Bij MN Kozijn maken we enkel gebruik van SKG** of SKG*** sloten. Het aantal sterren staat daarbij voor de snelheid waarmee een inbreker het slot kan forceren. Onze garagedeuren op maat kunnen voorzien worden van het Politiekeurmerk. Een SKG** slot moet daarbij worden aangevuld met anti-kerntrek deurbeslag.

In lijn met jouw huis

Het uiterlijk van jouw garagedeur op maat is geheel af te stemmen op de stijl van je woning. De ontwerpmogelijkheden bij MN Kozijn zijn onbeperkt.

 • Keuze uit de materialen: kunststof, aluminium of hout
 • Keuze in glas: zonwerend, veiligheidsglas, glas-in-lood, etc. 
 • Keuze in deurgrepen, -krukken en -knoppen. 

MN Kozijn staat je graag bij in een vrijblijvend persoonlijk advies. We nemen daarbij rustig alle mogelijkheden en opties door. Zo komen we tot een garagedeur dat qua maat en stijl past bij jouw woning en wensen.

Garagedeur op maat stappenplan

De weg naar jouw nieuwe garagedeur op maat maken wij zo zorgeloos mogelijk.

Stap 1: Afspraak gecertificeerd Profel Expert MN Kozijn. Zet alvast de eerste stap

Stap 2: Aangename kennismaking thuis of in de showroom te Boxmeer, Uden of Vught.

Stap 3: Advies en analyse van jouw persoonlijke wensen

Stap 4: Vrijblijvende offerte. Je zit nergens aan vast.

 

Stap 5: Offerte met handtekening.

Stap 6: Opmeting en productie. Perfect op maat, geen verrassingen achteraf.

Stap 7: Onberispelijke montage en afwerking, volgens alle geldende bouwrichtlijnen.

Stap 8: Nazorg is onze waarborg. 10 jaar fabrieksgarantie op onze voordeuren.

garagedeur op maat

Garagedeur op maat laten maken 

Zoals laten zien in het stappenplan zal er eerst een persoonlijke analyse worden gemaakt. Tijdens deze analyse worden ook de maten van jouw garagedeur op gemeten. Dit hoef je dus niet zelf te doen. Daarna bespreken we samen met jou je wensen. We vertellen daarbij over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van garagedeuren op maat.

Afhankelijk van jouw budget en wensen maken we een passende offerte. Onze gecertificeerde monteurs hebben oog voor design en praktische mogelijkheden. MN Kozijn verzorgt altijd een passende oplossing. 

Materiaalkeuze garagedeur

Er is een ruime keuze in materiaal.

 • Kunststof
 • Aluminium
 • Hout

Jouw garagedeur op maat kan op allerlei manieren worden vormgegeven. Door een reliëf toe te voegen, verandert de look van jouw deur meteen. Houd jij het liever strak? Of mag het voor jou meer de klassieke kant op? Wat de stijl van jouw deur ook mag worden, wij gaan geen uitdaging uit de weg. 

Kwaliteitsbeslag

Jouw garagedeur wordt voorzien van

 • Zware en stabiele scharnieren
 • Doorlopend metalen sluitlat in het deurkader
 • Sloten met het SKG** of SKG*** keurmerk

Kleuren

Er is een heel kleurenpalet aan keuze voor jouw deur. Ga jij voor een aluminium of houten deur? Dan is het kleuraanbod zelf onbeperkt. 

Je kunt jouw deur helemaal aanpassen op jouw interieur. De binnenzijde kan namelijk in een andere kleur worden uitgevoerd dan de buitenzijde.

Soorten deuren 

In het ontwerp kunnen we geheel rekening houden met jouw stijl en situatie. We kijken daarbij goed naar wat passend en praktisch is bij jouw woning. Ook de locatie van de garage draagt bij aan de keuze in het soort deuren.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

 • Kanteldeuren
 • Openslaande deuren
 • Elektrische garagedeuren

De vier heldere beloftes van MN Kozijn

MN Kozijn biedt uitstekende service zowel voor, tijdens en na de plaatsing van jouw garagedeur op maat. Onze vakmensen zijn gecertificeerd Profel Experts die het assortiment door en door kennen.

Jouw garagedeur laten plaatsen door MN Kozijn gaat aan de hand van vier glasheldere beloftes.

Deskundig advies

Deskundig advies

Weten waar je aan toe bent: dat is wel zo prettig. We nemen uitvoerig de tijd om te luisteren naar jouw wensen. We bekijken je woning voor de mogelijkheden. Met jouw persoonlijke budget in gedachte laten we zien wat er voor jou persoonlijk mogelijk is. Geheel vrijblijvend maken we een plan rondom het plaatsen van de garagedeur.

Respect woning

Respect voor jouw woning en spullen

We gaan zorgvuldig om met jouw interieur en spullen. We houden rekening met je gezin en huisdieren. We hebben respect voor jouw privacy. We ruimen netjes alles op als we geweest zijn. Bouwen en verbouwen gaat het beste op basis van wederzijds respect en vertrouwen.

Betrouwbare partner

Alles moet kloppen voor we stoppen

MN Kozijn is jouw betrouwbare partner. Wij garanderen je een afgewerkt totaalproject. Onze gecertificeerde monteurs hebben jarenlange ervaring met het Profel assortiment. Zij zijn degene die ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Geen verrassingen achteraf

Geen verrassingen achteraf

Ook na afloop van het project hoor je van ons. We blijven verantwoordelijk voor het geleverde werk. Heb je nog vragen, behoefte aan onderhoudstips? Wij blijven bereikbaar. Mocht er onverhoopt nog een probleem zijn, dan zijn we altijd in de buurt.