Kozijnen, Deuren en Zonweringen

in kunststof, aluminium en hout

MN Kozijn Uden

Op zoek naar deuren en kozijnen in Uden?

Met ruim 19 jaar ervaring plaatst MN Kozijn Uden kozijnen, deuren en zonweringen. Zowel voor nieuwbouw als renovatie plaatsen wij kozijnen en deuren op maat. Producten zijn verkrijgbaar in kunststof, aluminium of hout.

Wij komen graag bij je thuis om te meten, zodat we zeker de juiste afmetingen hebben. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Kom eens kijken in onze showroom, MN Kozijn in Uden.

Kunststof kozijnen en deuren

De kunststof deuren en kozijnen zijn vrijwel niet te onderscheiden van houten of aluminium producten. Creëer thuis een warm gevoel, of een strakke look met de hout of aluminium imitatie. De kunststof producten zijn duurzaam, prijsvriendelijk en veilig. Bekijk hier de inspiratie voor onze kunststof producten.

Aluminium kozijnen en deuren

Aluminium is een slank, licht en sterk materiaal. Geef je huis een elegante en strakke uitstraling met de aluminium deuren en kozijnen van MN Kozijn. De aluminium kozijnen zijn verkrijgbaar in vele kleurcombinaties met hoogwaardige kleurlakken. Laat je hier inspireren en bekijk onze aluminium producten. 

Houten kozijnen en deuren

Met houten kozijnen en deuren van MN Kozijn Uden creëer je een warme uitstraling. Van nature zijn houten materialen wind- en waterdicht en geluidsisolerend. Klik hier voor inspiratie voor houten kozijnen en deuren.

Goede service en kwaliteit

Ben je op zoek naar kozijnen, deuren of zonweringen? En een betrouwbaar bedrijf dat perfect werk levert voor de scherpste prijs?

MN Kozijn Uden differentieert zich door de juiste service en kwalitatieve producten te leveren. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Kom eens langs in onze showroom of maak een afspraak bij je thuis. Indien gewenst kunnen wij direct opmeten en ter plaatse een offerte opstellen.

 

MN Kozijn Uden

Erfstraat 9, 5405 BE  Uden

0413 24 99 66

info@mnkozijnuden.nl

Om u goed te woord te staan adviseren wij om een afspraak te maken.

Openingstijden:

ma op afspraak
di van 9.00u t/m 17.00u
wo van 9.00u t/m 17.00u
do van 9.00u t/m 17.00u
vr van 9.00u t/m 17.00u
za van 10.00u t/m 14.00u
zo – gesloten

Bekijk hier onze klantervaringen

MN Kozijn Uden

Service-aanvraag Uden

Let op dit formulier is alleen bedoeld voor klanten van MN Kozijn Uden.

  • Vul hier uw klant-nummer in. Kunt u dat niet meer vinden dan is het factuurnummer en datum ook goed.
  • Omschrijf uw klacht hieronder zo goed mogelijk.
  • Selecteer uw bestanden of sleep ze hierheen.
    Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 128 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.