Veranda’s en serres

Genieten van rust & ruimte

Veranda’s en serres

Verandadaken vergroten het woongenot van uw woning. De mooi vormgegeven veranda’s zorgen ervoor dat u in het voorjaar eerder van de buitenlucht kunt genieten en in de zomer, ongeacht het weer, langer buiten kunt zitten. In de winter biedt een verandadak een goede bescherming voor uw tuin of loungeset. MN veranda staat voor hoogwaardige kwaliteit veranda’s en serres. Wij produceren onze producten in Duitsland. Zo maken wij gebruik van hoogwaardig Europees aluminium en gekwalificeerde coating. Iedere MN veranda wordt geleverd met 10 jaar garantie. MN veranda biedt een uitgebreid aanbod van accessoires; van verlichting, glazen wanden en zonwering tot en met buitenverwarming. Door een landelijke dekking van een geselecteerd dealernetwerk is er altijd een kundig vakman bij u in de buurt.

HOOGWAARDIGE

KWALITEIT

10jaar

ALTIJD EEN VERANDADAK DAT BIJ U PAST
Door de uitgebreide keuzemogelijkheid is er altijd een MN verandadak dat bij u past. MN veranda levert drie verschillende uitvoeringen: de Trendline, de Premiumline en de Topline. Ieder dak heeft de kwaliteitskenmerken van MN veranda. Of u nu kiest voor een prijsgunstige Trendline, voorzien van polycarbonaat, of de robuuste Topline met glas.

 

DE MN VERANDA’S
Voordelen van de kwaliteitskenmerken van MN veranda’s?
De robuuste coating, die elektrolytisch op een voorbehandeld aluminium oppervlak wordt aangebracht om zo een hoogwaardige hechting te garanderen. Ook is de bevestiging van de muurophanging en de goot uniek. Ze zijn voorzien van een zeer stevig scharnierprofiel waardoor het dak eenvoudig te monteren is. Bovendien bent u niet gebonden aan een standaard schuinte van het dak. Verschillende schuinte zijn zonder aanpassingen te creëren.

10 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR EEN MN VERANDA

  • Een MN veranda is geheel op maat te bestellen.
  • Zeer onderhoudsvriendelijk en makkelijk reinigbaar.
  • Hoogwaardige montagematerialen op kleur van de veranda.
  • Een duidelijke handleiding voor eigen montage of u kunt hem laten monteren.
  • Zeer grote keuze in dakbeplating zoals gelaagd glas, polycarbonaat etc.
  • Het vooraanzicht van uw veranda kunt u aanpassen aan de stijl van uw woning. Wij leveren standaard de vlakke goot en tegen meerprijs een ronde of klassieke sierlijst (Trendline en Premium).
  • Mogelijkheid om led verlichting in de dakbalken te integreren.
  • Er zijn meerdere vormen van de veranda mogelijk zoals een waaier dak, een binnenwaartse hoek of om de hoek van uw woning heen.
  • Een eigen lijn van aluminium kozijnen in dezelfde kleur als de veranda.
  • 10 jaar garantie op het aluminium en de polycarbonaat dakplaten.

Persoonlijk advies over uw toekomstige veranda of serre? Neem contact op met onze vestiging te Boxmeer.

Persoonlijk advies over uw toekomstige veranda of serre? Neem contact op met onze vestiging te Uden.

Persoonlijk advies over uw toekomstige veranda of serre? Neem contact op met onze vestiging te Vught.

DE VERANDALIJNEN VAN ‘MN KOZIJN VERANDA’ ZIJN UIT TE BREIDEN MET VELE OPTIES.