Jouw voordeur laten plaatsen door MN Kozijn

Voor een voordeur is het wenselijk dat deze goed past bij de rest van het huis past. Juist de voordeur springt er immers uit wanneer het gaat om het aangezicht van jouw woning of pand. MN Kozijn biedt meer dan alleen een mooi en goed uitziende deur. Wij adviseren jou graag over het laten plaatsen van jouw voordeur. We houden daarbij rekening met 

 • Veiligheid
 • Kleur
 • Architectuur
 • Bestand tegen weersinvloeden
Profel Expert

Een veilige voordeur, wel zo prettig

Naast de look van een MN Kozijn voordeur hechten wij veel waarde aan de veiligheid van de voordeur. Een veilig gevoel staat bij ons voorop. Al onze buitendeuren zijn inbraakveilig door 3- of 4 puntssloten met pen-/haakprincipe. 

Onze buitendeuren bevatten, mede dankzij deze sloten, het Politiekeurmerk. We dragen graag bij aan een veilig gevoel in jouw eigen woning. Laat je jouw voordeur plaatsen door MN Kozijn, dan laat je een veilig voordeur plaatsen.

Jouw voordeur naar jouw smaak en stijl 

MN Kozijn is een erkend Profel dealer. Dankzij de eindeloze mogelijkheden die Profel biedt, is er voor elke stijl een Profel voordeur. Je mag van onze experts altijd een eerlijk en betrouwbaar advies verwachten.

Geef aan wat jouw budget is zodat we nog beter met je mee kunnen denken. We houden daarbij rekening met de huidige stijl van jouw woning. We kijken welke deur mooi past bij de architectuur van jouw huis. Samen werken we toe naar het plaatsen van jouw ideale voordeur.

Nieuwe voordeur laten plaatsen stappenplan

De weg naar jouw nieuwe voordeur maken wij zo zorgeloos mogelijk.

Stap 1: Afspraak gecertificeerd Profel Expert MN Kozijn. Zet alvast de eerste stap

Stap 2: Aangename kennismaking thuis of in de showroom te Boxmeer, Uden of Vught.

Stap 3: Advies en analyse van jouw persoonlijke wensen

Stap 4: Vrijblijvende offerte. Je zit nergens aan vast.

 

Stap 5: Offerte met handtekening.

Stap 6: Opmeting en productie. Perfect op maat, geen verrassingen achteraf.

Stap 7: Onberispelijke montage en afwerking, volgens alle geldende bouwrichtlijnen.

Stap 8: Nazorg is onze waarborg. 10 jaar fabrieksgarantie op onze voordeuren.

kunststof voordeur
voordeur
voordeur op maat

Voordeur op maat laten plaatsen

Ontwerp jouw eigen nieuwe voordeur op maat. Vrijwel alles kunnen wij realiseren. Stel gerust al je vragen en vertel ons jouw persoonlijke idee. We denken graag met je mee en houden daarbij de stijl aan die past bij jouw huis.

Houd jij meer van een moderne, klassieke of landelijke voordeur? Dankzij de ruime keuze in materiaal, kleuren en verlichting is er altijd een oplossing voor jou op maat gemaakt.

 

Materiaalkeuze voordeur

Er is een ruime keuze in materiaal. Ook wordt er geregeld materiaal gecombineerd.

 • Kunststof
 • Aluminium
 • Hout
 • Combinatie van kunststof en aluminium
 • Kunststof deur met houtlook
 • Klassiek, modern of landelijk 

Jouw voordeur kan op allerlei manieren worden vormgegeven. Door een reliëf toe te voegen, verandert de look van jouw deur meteen. Houd jij het liever strak? Of mag het voor jou meer de klassieke kant op? Wat de stijl van jouw deur ook mag worden, wij gaan geen uitdaging uit de weg. 

Kwaliteitsbeslag

Jouw voordeur wordt standaard voorzien van een pen-/haakslot met 5 sluitpunten: 3 pennen en 2 haken. Dit is nog verder uit te breiden met verschillend hang en sluitwerk. Daarnaast is er een uitgebreide keuze aan grepen, klinken en krukken.

Glas

MN Kozijn heeft deuren met of zonder glas. Wilt u graag een ruit in uw voordeur laten plaatsen? Er is veel mogelijk bij MN Kozijn. Denk bijvoorbeeld aan

 • Dubbel glas
 • Glas-in-lood
 • Figuurglas
 • Gezandstraald glas

Deurgrill

Jouw voordeur voorzien van een deurgrill? Onze 5 modellen deur grillen voor deuren zijn:

 • Areka
 • Dalia
 • Kanna
 • Henna
 • Yucca

Kleuren

Er is een heel kleurenpalet aan keuze voor jouw deur. Ga jij voor een aluminium of houten deur? Dan is het kleuraanbod zelf onbeperkt. 

Je kunt jouw deur helemaal aanpassen op jouw interieur. De binnenzijde kan namelijk in een andere kleur worden uitgevoerd dan de buitenzijde.

Glas boven of naast je deur

Zorg voor meer licht in jouw entree door glas boven of naast de deur te plaatsen. Met een extra ruit boven of naast jouw deur krijgt jouw deur een luxe uitstraling. Bovendien profiteert de ruimte van de voordeur voor extra daglicht.

voordeur ideeën
voordeur landelijk
voordeur modern

Nieuwe voordeur laten plaatsen

MN Kozijn is een gecertificeerd Profel Expert. Je kunt het plaatsen van jouw nieuwe voordeur met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen voor een vakkundige plaatsing en afwerking. We begeleiden en adviseren je graag rondom het hele traject.

Onze service gaat verder dan de standaard. Zo profiteer je van onze service voor, tijdens en na de montage van het plaatsen van jouw voordeur.

Nieuwe voordeur inclusief montage

MN Kozijn levert dus het totaalpakket: een nieuwe voordeur die geplaatst wordt door onze experts. Onze gecertificeerde vakmensen kennen het Profel assortiment door en door. Ze weten hoe ze met het materiaal moeten omgaan en hebben oog voor detail. Het volledige installatietraject kan je met vertrouwen aan ons overlaten.

De vier heldere beloftes van MN Kozijn

MN Kozijn biedt uitstekende service zowel voor, tijdens en na de plaatsing van jouw voordeur. Onze vakmensen zijn gecertificeerd Profel Experts die het assortiment door en door kennen.

Jouw voordeur laten plaatsen door MN Kozijn gaat aan de hand van vier glasheldere beloftes.

Deskundig advies

Deskundig advies

Weten waar je aan toe bent: dat is wel zo prettig. We nemen uitvoerig de tijd om te luisteren naar jouw wensen. We bekijken je woning voor de mogelijkheden. Met uw budget in gedachte laten we zien wat er voor jou persoonlijk mogelijk is. Geheel vrijblijvend maken we een plan rondom het plaatsen van de voordeur.

Respect woning

Respect voor jouw woning en spullen

We gaan zorgvuldig om met jouw interieur en spullen. We houden rekening met je gezin en huisdieren. We hebben maximaal respect voor jouw privacy. We ruimen netjes alles op als we geweest zijn. Bouwen en verbouwen gaat het beste op basis van wederzijds respect en vertrouwen.

Betrouwbare partner

Alles moet kloppen voor we stoppen

MN Kozijn is jouw betrouwbare partner. Wij garanderen je een afgewerkt totaalproject. Onze gecertificeerde monteurs hebben jarenlange ervaring met het Profel assortiment. Zij zijn degene die ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Geen verrassingen achteraf

Geen verrassingen achteraf

Ook na afloop van het project hoor je van ons. We blijven verantwoordelijk voor het geleverde werk. Heb je nog vragen, behoefte aan onderhoudstips? Wij blijven bereikbaar. Mocht er onverhoopt nog een probleem zijn, dan zijn we altijd in de buurt.