Schuifpui laten plaatsen geheel naar jouw wens, budget en smaak

Een schuifpui is een flinke upgrade voor je woning. Dankzij het laten plaatsen van een schuifpui profiteer je van natuurlijk licht in je woonkamer. Tevens is het de beste manier om de aanliggende tuin bij het huis te betrekken. Je maakt met een schuifpui, de tuin en woonruimte één grote leefomgeving. 

Bij MN Kozijn hebben we een breed aanbod schuifpuien. Mooie designs, passend bij iedere woning. Naast de keuze in het design is er een ruime keuze in kleur, materiaal, openingsmogelijkheden en bijpassende kozijnen en horren. 

Profel Expert

Veiligheid voorop, ook in uw schuifpui

De Profel schuifpuien voldoen aan de strengste normen voor isolatie en inbraakveiligheid. Je veilig kunnen voelen in je eigen huis is het belangrijkste dat er is. Onze schuifpuien dragen daaraan bij doordat ze zijn uitgerust met:

  • Inbraakwerende uithefbeveiliging 
  • SKG**
  • 4punts/haaksluiting 
  • Inbraakwerende metalen sluitnokken 
  • Zware stabiele scharnieren
Schuifpui laten plaatsen

De voordelen van een schuifpui 

Naast dat een schuifpui extra licht verzorgt in jouw ruimte, kent het laten plaatsen van een schuifpui nog meer voordelen.

Uitzicht

Dankzij een schuifpui haal je de natuur bijna naar binnen. Dankzij de brede glazen wand geniet je volop van het uitzicht rondom je huis. 

Ruimtebesparing

Door het plaatsen van een schuifpui heb je geen breed openzwaaiende deuren nodig. Een schuifpui schuift verticaal in een rechte lijn open en heeft dus geen ruime draaicirkel. Een efficiënte oplossing daar waar minder ruimte is voor een deur.

Ventilatie

Maximaal je woning luchten door even simpel de schuifpui open te zetten. Heerlijk en gemakkelijk.

Een stijlvolle toevoeging aan je woning

Je woning krijgt een ware upgrade wanneer je een schuifpui laat plaatsen. Zowel binnen als buiten ziet het er stijlvol uit.

Nieuwe schuifpui laten plaatsen stappenplan

De weg naar jouw nieuwe schuifpui maken wij zo zorgeloos mogelijk.

Stap 1: Afspraak gecertificeerd Profel Expert MN Kozijn. Zet alvast de eerste stap

Stap 2: Aangename kennismaking thuis of in de showroom te Boxmeer, Uden of Vught.

Stap 3: Advies en analyse van jouw persoonlijke wensen

Stap 4: Vrijblijvende offerte. Je zit nergens aan vast.

 

Stap 5: Offerte met handtekening.

Stap 6: Opmeting en productie. Perfect op maat, geen verrassingen achteraf.

Stap 7: Onberispelijke montage en afwerking, volgens alle geldende bouwrichtlijnen.

Stap 8: Nazorg is onze waarborg. 10 jaar fabrieksgarantie op onze voordeuren.

Een schuifpui afgestemd op jouw woning

Profel biedt een schuifpui passend bij elke woning. Geheel afgestemd op jouw wens, stijl en budget. Onze experts denken graag met je mee. Alles om tot een advies te komen waar jij tevreden mee bent.

Aluminium schuifpui laten plaatsen

Aluminium is ijzersterk maar ook licht. Daardoor zijn grote openingen en glasoppervlakken mogelijk dankzij aluminium. Daarnaast is het ook goed te bewerken en zijn vrijwel alle kleuren mogelijk op aluminium.

Houten schuifpui laten plaatsen

Hout is van zichzelf al ontzettend stijlvol. Het heeft een warme en ambachtelijke uitstraling. Doordat het hout zwaarder is, is de maximale opening de helft van de totale breedte van je schuifpui, die maximaal vijf meter is.

Kunstof schuifpui laten plaatsen

De kunststof schuifpui is het meest budgetvriendelijke. Daarvoor krijg je een schuifpui met een hoge isolatiewaarde. Ook qua kleuren en imitaties is er een hoop mogelijk met kunststof kozijnen. Zo kan je gaan voor een houtlook of aluminium look. 

Schuifpui laten plaatsen
Schuifpui open
Schuifpui dichtbij

De vier heldere beloftes van MN Kozijn

MN Kozijn biedt uitstekende service zowel voor, tijdens en na de plaatsing van jouw schuifpui. Onze vakmensen zijn gecertificeerd Profel Experts die het assortiment door en door kennen.

Jouw schuifpui laten plaatsen door MN Kozijn gaat aan de hand van vier glasheldere beloftes.

Deskundig advies

Deskundig advies

Weten waar je aan toe bent: dat is wel zo prettig. We nemen uitvoerig de tijd om te luisteren naar jouw wensen. We bekijken je woning voor de mogelijkheden. Met jouw budget in gedachte laten we zien wat er voor jou persoonlijk mogelijk is. Geheel vrijblijvend maken we een plan rondom het plaatsen van de schuipui.

Respect woning

Respect voor jouw woning en spullen

We gaan zorgvuldig om met jouw interieur en spullen. We houden rekening met je gezin en huisdieren. We hebben maximaal respect voor jouw privacy. We ruimen netjes alles op als we geweest zijn. Bouwen en verbouwen gaat het beste op basis van wederzijds respect en vertrouwen.

Betrouwbare partner

Alles moet kloppen voor we stoppen

MN Kozijn is jouw betrouwbare partner. Wij garanderen je een afgewerkt totaalproject. Onze gecertificeerde monteurs hebben jarenlange ervaring met het Profel assortiment. Zij zijn degene die ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Geen verrassingen achteraf

Geen verrassingen achteraf

Ook na afloop van het project hoor je van ons. We blijven verantwoordelijk voor het geleverde werk. Heb je nog vragen, behoefte aan onderhoudstips? Wij blijven bereikbaar. Mocht er onverhoopt nog een probleem zijn, dan zijn we altijd in de buurt.