Houten kozijnen plaatsen? MN Kozijn staat voor u klaar.

Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van kozijnen. De keuze in het soort materiaal is daar een van de belangrijkste van. Hout is een klassieke en duurzame optie. We vertellen u graag meer over de voordelen van deze ambachtelijke keuze.

Houtbewerken is een echt ambacht. Onze houtbewerkers beschikken over een uitstekende technische beheersing. Hun jarenlange vakmanschap zorgt voor een hoge afwerkingsgraad van onze houten kozijnen.

Profel Expert

De vier heldere beloftes van MN Kozijn

MN Kozijn biedt uitstekende service zowel voor, tijdens en na de plaatsing van uw houten kozijnen. Onze vakmensen zijn gecertificeerd Profel Experts die het assortiment door en door kennen.

Houten kozijnen laten plaatsen door MN Kozijn gaat aan de hand van vier glasheldere beloftes.

Deskundig advies

Deskundig advies

Weten waar je aan toe bent: dat is wel zo prettig. We nemen uitvoerig de tijd om te luisteren naar uw wensen. We bekijken uw woning voor de mogelijkheden. Met uw budget in gedachte laten we zien wat er voor u persoonlijk mogelijk is. Geheel vrijblijvend maken we een plan rondom het plaatsen van houten kozijnen.

Respect woning

Respect voor uw woning en uw spullen

We gaan zorgvuldig om met uw interieur en spullen. We houden rekening met uw gezin en huisdieren. We hebben maximaal respect voor uw privacy. We ruimen netjes alles op als we geweest zijn. Bouwen en verbouwen gaat het beste op basis van wederzijds respect en vertrouwen.

Betrouwbare partner

Alles moet kloppen voor we stoppen

MN Kozijn is uw betrouwbare partner. Wij garanderen u een afgewerkt totaalproject. Onze gecertificeerde monteurs hebben jarenlange ervaring met het Profel assortiment. Zij zijn degene die ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Geen verrassingen achteraf

Geen verrassingen achteraf

MN Kozijn is uw betrouwbare partner. Wij garanderen u een afgewerkt totaalproject. Onze gecertificeerde monteurs hebben jarenlange ervaring met het Profel assortiment. Zij zijn degene die ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Houten kozijnen laten plaatsen stappenplan

De weg naar uw houten kozijnen laten plaatsen maken wij zo zorgeloos mogelijk.

Stap 1: Afspraak gecertificeerd Profel Expert MN Kozijn. Zet alvast de eerste stap.

Stap 2: Aangename kennismaking thuis of in de showroom te Boxmeer, Uden of Vught.

Stap 3: Advies en analyse van uw persoonlijke wensen

Stap 4: Vrijblijvende offerte. U zit nergens aan vast.

 

Stap 5: Offerte met handtekening.

Stap 6: Opmeting en productie. Perfect op maat, geen verrassingen achteraf.

Stap 7: Onberispelijke montage en afwerking, volgens alle geldende bouwrichtlijnen.

Stap 8: Nazorg is onze waarborg. U heeft 10 jaar fabrieksgarantie op de kunststof kozijnen.

aluminium kozijn
slide-aluminium-wanden-01
Woodline kleuren

Eigenschappen houten kozijnen

Voor onze houten kozijnen op maat gebruiken we de hoogwaardige houtsoorten afrormosia of meranti.

We behandelen dit hout volgens een uniek 5 lagen systeem. Daarmee waarborgen we de kwaliteit van onze houten kozijnen.

Isolatie

Hoge isolatiewaarde en sterk geluidswerend.

Hout is een natuurlijke isolatie bron.
Dit vullen we nog aan met

 • Een middendichting, dat zorgt voor een perfecte wind- en waterdichtheid.
 • Een binnendichting, extra bescherming tegen invloeden van buitenaf en tevens een extra geluidsisolatie.

We voorzien uw houten kozijnen standaard met dubbel glas.

Veiligheid

Europese kwaliteitscertificaten.

Uw houten kozijnen worden standaard voorzien van

 • Inbraakwerend beslag
 • Metalen sluitnokken
 • Zwarte en stabiele scharnieren
 • Anti-fout bediening

Optioneel zijn er meer inbraakwerende middelen beschikbaar.

Onderhoud en levensduur

Eenvoud in onderhoud.

Door een minimum aan groeven, zijn uw houten kozijnen makkelijk te onderhouden. We behandelen het hout met een drievoudige ecologische drenking. Daarmee wordt het maximaal beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Kleur

Eindeloze keuzes.

Tijdens de voorbehandeling kunt u kiezen uit de kleuren

 • Kiefer
 • Teak
 • Noten
 • Wit

De afwerkingslaag kan in de kleuren

 • Eik
 • Afrormosia
 • Rustiek eik
 • Noten
 • Verweringslook
 • PROFEL kleuren, RAL kleuren of NCS kleuren

Stijl en vorm

Naar uw persoonlijk smaak.

Qua stijl en vorm is er met hout veel mogelijk. Overleg dus vooral met onze experts wat u mooi vindt. Gaat u voor klassiek, landelijk of modern?

Glas

Een ruim aanbod.

Uw houten kozijnen worden standaard voorzien van KOMO-gecertificeerd dubbel glas met Argongas in de spouw. Daarmee is een optimale warmte-isolatie gegarandeerd. Tevens maakt dit uw ramen geluidwerend (-28 db). Er is een ruim aanbod ander soort glas voor uw kozijnen

 • Zonwerend glas
 • Veiligheidsglas
 • Driedubbel glas
 • Decoratie glas
ultraline veranda
Ultraline
Ultraline kleuren

Houten kozijnen laten plaatsen

MN Kozijn staat u bij rondom het hele proces van houten kozijnen laten plaatsen. We denken graag met u mee van A tot Z. Geheel vrijblijvend komen we bij u thuis.

Samen met u bekijken we uw wensen en mogelijkheden. Alles wordt dan meteen opgemeten. Indien gewenst maken wij vervolgens een offerte op.

Houten kozijnen laten plaatsen brengt wat keuzes met zich mee. We zorgen ervoor dat u zich vooral géén zorgen hoeft te maken. We begeleiden u graag, zodat u met een gerust gevoel over uw nieuwe ramen kunt beslissen. Ook na de aankoop garanderen we de beste kwaliteit en service.

Garantie 10 jaar

Profel garantiecertificaten:

10 jaar fabrieksgarantie

Via garantiecertificaten zijn de technische producteisen en normen voor je kozijnen en deuren duidelijk vastgelegd. Na de montage krijg je het garantiecertificaat samen met een onderhoudsbrochure van jouw Profel Expert. De garantiecertificaten bevatten de garantietermijn, de garantievoorwaarden. In het kort samengevat:
 • 10 jaar garantie op water- en winddichtheid en de kleurhechting van je kozijnen, deuren en deurpanelen
 • 10 jaar garantie op glas, dus geen condensatie of stofafzetting tussen de meervoudige beglazing
 • 2 jaar garantie op het beslag en de mechanische onderdelen zoals scharnieren, sloten en cilinders, deurdragers en verluchtingsroosters. De garantie is uiteraard niet geldig in geval van zelf veroorzaakte schade en overmacht (stormschade, …).

Houten kozijnen op maat

Uw weg naar houten kozijnen op maat begint bij ons in de showroom of bij u thuis. We staan u bij met advies. Geef vooral aan wat uw wensen en verwachtingen zijn. We houden rekening met uw budget en samen zoeken we naar de beste oplossing op maat.

Vooraf meten we alles bij u thuis op, en bekijken we welke ingrepen precies nodig zijn. Zo voorkomen we verrassingen achteraf. Uw houten kozijnen worden in onze Belgische ateliers op maat gemaakt.

Het gehele productieproces blijft in handen van Profel. Van ruwe grondstoffen tot en met de afgewerkte producten. Op die manier bent u verzekerd van perfect op elkaar afgestemde houten kozijnen. En verzekerd van topkwaliteit!

Houten kozijnen details

Uw toekomstige houten kozijnen kunt u naar wens vormgeven. Door het toevoegen van details maakt u uw kozijnen persoonlijk. Wij leveren perfect maatwerk met een hoge afwerkingsgraad.

Gaat u voor houten kozijnen details met een Hollands karakter? Dankzij de verdiepte structuur geeft dat uw kozijnen een robuuste uitstraling. Of gaat u voor details met een renaissance stijl, voor een statige uitstraling. Neem contact met ons op om uw houten kozijn op maat te ontwerpen.