Houten kozijnen plaatsen? MN Kozijn staat voor je klaar.

Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van kozijnen. De keuze in het soort materiaal is daar een van de belangrijkste van. Hout is een klassieke en duurzame optie. We vertellen je graag meer over de voordelen van deze ambachtelijke keuze. 

Houtbewerken is een echt ambacht. Onze houtbewerkers beschikken over een uitstekende technische beheersing. Hun jarenlange vakmanschap zorgt voor een hoge afwerkingsgraad van onze houten kozijnen.

Profel Expert

De vier heldere beloftes van MN Kozijn

MN Kozijn biedt uitstekende service zowel voor, tijdens en na de plaatsing van jouw houten kozijnen. Onze vakmensen zijn gecertificeerd Profel Experts die het assortiment door en door kennen.

Houten kozijnen laten plaatsen door MN Kozijn gaat aan de hand van vier glasheldere beloftes.

Deskundig advies

Deskundig advies

Weten waar je aan toe bent: dat is wel zo prettig. We nemen uitvoerig de tijd om te luisteren naar jouw wensen. We bekijken je woning voor de mogelijkheden. Met jouw budget in gedachte laten we zien wat er voor jou persoonlijk mogelijk is. Geheel vrijblijvend maken we een plan rondom het plaatsen van houten kozijnen.

Respect woning

Respect voor jouw woning en spullen

We gaan zorgvuldig om met jouw interieur en spullen. We houden rekening met jouw gezin en huisdieren. We hebben maximaal respect voor uw privacy. We ruimen netjes alles op als we geweest zijn. Bouwen en verbouwen gaat het beste op basis van wederzijds respect en vertrouwen.

Betrouwbare partner

Alles moet kloppen voor we stoppen

MN Kozijn is jouw betrouwbare partner. Wij garanderen je een afgewerkt totaalproject. Onze gecertificeerde monteurs hebben jarenlange ervaring met het Profel assortiment. Zij zijn degene die ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Geen verrassingen achteraf

Geen verrassingen achteraf

Ook na afloop van het project hoor je van ons. We blijven verantwoordelijk voor het geleverde werk. Heb je nog vragen, behoefte aan onderhoudtips? Wij blijven bereikbaar. Mocht er onverhoopt nog een probleem zijn, dan zijn we altijd in de buurt.

houten kozijn op maat
houten kozijnen op maat
houten kozijnen plaatsen

Houten kozijnen laten plaatsen 

MN Kozijn staat je bij rondom het hele proces van houten kozijnen laten plaatsen. We denken graag met je mee, van A tot Z. Geheel vrijblijvend komen we bij jou thuis. 

Samen met jou bekijken we je wensen en mogelijkheden. Alles wordt dan meteen opgemeten. Indien gewenst maken wij vervolgens een offerte op. 

Houten kozijnen laten plaatsen brengt wat keuzes met zich mee. We zorgen ervoor dat je je vooral géén zorgen hoeft te maken. We begeleiden je graag, zodat je met een gerust gevoel over de nieuwe ramen kunt beslissen. Ook na de aankoop garanderen we de beste kwaliteit en service.

Houten kozijnen op maat

Uw weg naar houten kozijnen op maat begint bij ons in de showroom of bij u thuis. We staan u bij met advies. Geef vooral aan wat uw wensen en verwachtingen zijn. We houden rekening met uw budget en samen zoeken we naar de beste oplossing op maat.

Vooraf meten we alles bij u thuis op, en bekijken we welke ingrepen precies nodig zijn. Zo voorkomen we verrassingen achteraf. Uw houten kozijnen worden in onze Belgische ateliers op maat gemaakt. 

Het gehele productieproces blijft in handen van Profel. Van ruwe grondstoffen tot en met de afgewerkte producten. Op die manier bent u verzekerd van perfect op elkaar afgestemde houten kozijnen. En verzekerd van topkwaliteit!

Houten kozijnen details 

Jouw toekomstige houten kozijnen kun je naar wens vormgeven. Door het toevoegen van details maakt je jouw kozijnen persoonlijk. Wij leveren perfect maatwerk met een hoge afwerkingsgraad. 

Ga je voor houten kozijnen details met een Hollands karakter? Dankzij de verdiepte structuur geef je jouw kozijnen een robuuste uitstraling. Of ga je voor details met een renaissance stijl, voor een statige uitstraling. Neem contact met ons op om jouw houten kozijn op maat te ontwerpen.

Waarom houten kozijnen?

Onze houten kozijnen hebben een warme uitstraling door het duurzame hardhout. Hout is een natuurlijke isolatiebron, dat maakt de Profel kozijnen wind- en waterdicht en geluidsisolerend

Wat kosten houten kozijnen?

Houten kozijnen worden op maat gemaakt. Daardoor is een exacte prijs vooraf lastig te bepalen. Ook is de prijs afhankelijk van het type, de stijl, de vorm, kleur en keuze in glas. 

Vraag gerust vrijblijvend een offerte op. Wij kijken graag met je mee om meer inzicht en duidelijkheid te krijgen over de kosten. Vraag gemakkelijk online een offerte aan via Boxmeer, Uden of Vught.

Wat zijn de voordelen van houten kozijnen?

Houten kozijnen zijn al jaren populair bij huiseigenaren in Nederland. En met een goede reden! Want ondanks de intrede van nieuwe materialen – zoals kunststof en aluminium – hebben houten kozijnen vooral veel voordelen. Wat zijn de belangrijkste redenen om te kiezen voor houten kozijnen? We geven je hieronder 7 redenen om te kiezen voor houten kozijnen!

 1. Lange levensduur
 2. Onderhoudsvriendelijk
 3. Goed voor het milieu
 4. Grote ontwerpvrijheid
 5. Veilig bij brand
 6. Isolerend en luchtdicht
 7. Makkelijk te repareren

 

Hoe ziet het proces van houten kozijnen laten plaatsen eruit?

In 8 stappen op weg naar jouw houten kozijnen.

 • Stap 1: Afspraak met gecertificeerd Profel Expert MN Kozijn
 • Stap 2: Kennismaking thuis of in de showroom te Boxmeer, Uden of Vught
 • Stap 3: Advies en analyse van jouw persoonlijke wensen
 • Stap 4: Vrijblijvende offerte 
 •  Stap 5: Offerte met handtekening
 • Stap 6: Opmeting en productie op maat
 • Stap 7: Montage en afwerking
 • Stap 8: Eventuele nazorg je hebt 10 jaar fabrieksgarantie op onze kozijnen