MN Kozijn: aluminium kozijnen inspiratie

In de zoektocht naar kozijnen krijgt u te maken met verschillende opties wat betreft materiaal. Een optie daarvan is de keuze voor aluminium kozijnen. Wij, van MN Kozijn, zijn zeer te spreken over het gebruik van aluminium. We zetten graag voor u alle voordelen op een rijtje. Zo komen we samen tot de beste beslissing voor uw kozijnen.

Profel Expert

Wij zijn er trots op dat wij een erkend Profel Expert zijn. Het Profel assortiment beschikt over een ruime keuze in aluminium kozijnen. De producten die zij leveren zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Dit komt dankzij hen voortdurende kwaliteitscontroles. Profel staat voor tot in de puntjes verzorgde en afgewerkte producten.

 

Slanke aluminium kozijnen

Aluminium is een licht materiaal en daarom uitermate geschikt voor slanke aluminium kozijnen. Daarbij zijn alle vormen mogelijk: inzethoeken, ronde ramen, ovale ramen, net wat u wilt. De slanke aluminium kozijnen zorgen voor een robuuste en eigentijdse look. In zowel een moderne of traditionele woning komen slanke aluminium kozijnen tot hen recht. Qua comfort en en de hoge isolatiewaarde hoeft u zich geen zorgen te maken.

Voordelen aluminium kozijnen

De keuze voor aluminium kozijnen kent meerdere voordelen. Het aluminium materiaal moet de tand des tijds moeiteloost doorstaan, in weer of wind. De keuze in Profel aluminium kozijnen garandeert kwaliteit. Zij extruderen zelf de aluminium kozijnen in eigen fabriek.

Primair aluminium

Profel maakt daarbij gebruik van primair aluminium. Primair aluminium is zuiver aluminium dat geen spoorelementen van recyclage bevat. Daardoor wordt de kans op roestvorming zo klein mogelijk gemaakt.

Waarom kiezen voor aluminium kozijnen?

  • licht en slank, maar zeer robuust
  • grote variatie in kleurschakeringen
  • mogelijkheid tot kleuren combinaties (bicolor)
  • uitgerust met 3 kamers en 3 rondom lopende dichtingen
  • gegarandeerd optimale isolatie van geluid en temperatuur
  • grote bescherming tegen inbraak
  • grote variatie aan beschikbare modellen

 

Aluminium kozijnen plaatsen

Vrijblijvend bekijken wij thuis uw situatie. We meten alles op en indien gewenst maken wij ter plaatsen een offerte. Bij het plaatsen van aluminium kozijnen waarborgen wij een uitstekende service. Onze gecertificeerde monteurs kennen het Profel assortiment door en door. Dit resulteert in 4 glasheldere beloftes, u leest ze hier.

MN Kozijn: al 19 jaar ervaring

MN Kozijn heeft al 19 jaar ervaring in het plaatsen van aluminium kozijnen. Dit doen wij voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij onderscheiden ons door onze zeer goede service en flexibele opstelling.

Aluminium kozijnen op maat

MN Kozijn helpt u graag met het vinden van de best passende aluminium kozijnen. De aluminium Profel kozijnen zijn sterk en veilig. Daardoor behoren ze tot de beste kwaliteit op de markt mét lange levensduur. U kunt uw aluminium kozijnen volledig op maat zelf samenstellen.

Bezoek een van onze vestigingen

MN Kozijnen waarborgt de kwaliteit van Profel. Onze monteurs kennen het Profel-assortiment en het installatietraject door en door. Wij staan garant voor onberispelijke plaatsing, kwaliteit en vakmanschap. Maak een afspraak of bezoek een van onze vestigingen bij u in de buurt.