Kunststof kozijnen laten plaatsen

Kunststof kozijnen zijn een duurzame, prijsvriendelijke en veilige keuze. Kunststof kozijnen voldoen aan de strengste isolatienormen waardoor ze sterk warmte- en geluidsisolerend zijn. De opties in stijl, vorm en kleur zijn eindeloos te variëren.

Met een levensduur van zeker vijftig jaar is het plaatsen van kunstof kozijnen erg budgetvriendelijk. Dankzij de isolerende werking bespaar je uiteindelijk ook op energiekosten. MN Kozijn heeft meer dan 19 jaar ervaring in het kunststof kozijnen laten plaatsen.

Profel Expert

Eigenschappen kunstof kozijnen

Het idee dat kunststof kozijnen er plastic uitzien is allang verleden tijd. Kunststof kozijnen zijn een duurzame, veilige en budgetvriendelijke investering. Tevens zijn onze kunststof kozijnen houtimitaties niet van echt te onderscheiden. Het ziet er dus ook nog ontzettend goed uit! Ga je liever voor strak, dan is een aluminium look ook te realiseren met kunststof kozijnen. We zetten de eigenschappen graag voor je op een rijtje.

Isolatie

De hoge isolatiewaarde is een van de grootste voordelen van kunststof kozijnen. Onze kunststof kozijnen voldoen aan de strengste isolatienormen. Ze bestaan uit minstens vier kamers, waardoor je beschermd bent tegen alle weersomstandigheden. Dit kent vele voordelen, zoals:

 • Besparen op energiekosten
 • Goed voor het milieu
 • Minder last van lawaai

Veiligheid 

Kunststof kozijnen worden standaard verwerkt met staal. Ze zijn daarnaast voorzien van:

 • Inbraakwerende metalen sluitnokken
 • Zware stabiele scharnieren
 • Anti-foutbediening op het raambeslag

Onderhoud en levensduur 

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm. Ze hebben weinig last van de verschillende weersomstandigheden en kunnen uiteraard niet verrotten. Kunststof is ideaal als je van gemak houdt. Makkelijk af te doen en bij goed onderhoud gaan ze vijftig jaar mee. 

Glas

Standaard worden jouw kunststof kozijnen geplaatst met KOMO-gecertificeerd glas. Je hebt keuze in twee of drie glaslagen met daartussen een Argongas gevulde spouw. Gegarandeerd optimale thermische en geluidsisolatie. Bij jouw kunststof kozijnen laten plaatsen heb je keuze in verschillende soorten glas.

 • Zonwerend
 • Veiligheidsglas
 • Hoogrendementsglas
 • Gezandstraald glas (met eigen figuren naar wens)
 • Glas-in-lood
 • Figuurglas

Stijl en vorm

Alle vormen en stijlen zijn mogelijk met kunststof kozijnen. 

 • Inzethoeken
 • Ronde kozijnen
 • Ovale kozijnen
 • Kruisverdeling
 • Gebogen, schuine of strakke lijnen
aluminium kozijnen MN kozijn

Kleur

De kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in het gehele assortiment van unieke Profel kleuren. Stem de kleuren af op je interieur, doordat de binnen en buitenkant een verschillende kleuren kunnen krijgen.

kunststof kozijnen

De vier heldere beloftes van MN Kozijn

MN Kozijn biedt uitstekende service zowel voor, tijdens en na de plaatsing van jouw kunststof kozijnen. Onze vakmensen zijn gecertificeerd Profel Experts die het assortiment door en door kennen.  Kunststof kozijnen laten plaatsen door MN Kozijn gaat aan de hand van vier glasheldere beloftes.

Deskundig advies

Deskundig advies

Weten waar je aan toe bent: dat is wel zo prettig. We nemen uitvoerig de tijd om te luisteren naar jouw wensen. We bekijken je woning voor de mogelijkheden. Met jouw budget in gedachte laten we zien wat er voor jou persoonlijk mogelijk is. Geheel vrijblijvend maken we een plan rondom het plaatsen van kunststof kozijnen.

Respect woning

Respect voor jouw woning en uw spullen

We gaan zorgvuldig om met jouw interieur en spullen. We houden rekening met jouw gezin en huisdieren. We hebben maximaal respect voor jou privacy. We ruimen netjes alles op als we geweest zijn. Bouwen en verbouwen gaat het beste op basis van wederzijds respect en vertrouwen.

Betrouwbare partner

Alles moet kloppen voor we stoppen

MN Kozijn is jouw betrouwbare partner. Wij garanderen je een afgewerkt totaalproject. Onze gecertificeerde monteurs hebben jarenlange ervaring met het Profel assortiment. Zij zijn degene die ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Geen verrassingen achteraf

Geen verrassingen achteraf

Ook na afloop van het project hoor je van ons. We blijven verantwoordelijk voor het geleverde werk. Heb je nog vragen, behoefte aan onderhoudtips? Wij blijven bereikbaar. Mocht er onverhoopt nog een probleem zijn, dan zijn we altijd in de buurt.

Kunststof kozijnen laten plaatsen stappenplan

De weg naar jouw kunststof kozijnen laten plaatsen maken wij zo zorgeloos mogelijk. 

Stap 1: Afspraak gecertificeerd Profel Expert MN Kozijn. Zet alvast de eerste stap

Stap 2: Aangename kennismaking thuis of in de showroom te Boxmeer, Uden of Vught.

Stap 3: Advies en analyse van jouw persoonlijke wensen

Stap 4: Vrijblijvende offerte. Je zit nergens aan vast.

 

Stap 5: Offerte met handtekening.

Stap 6: Opmeting en productie. Perfect op maat, geen verrassingen achteraf.

Stap 7: Onberispelijke montage en afwerking, volgens alle geldende bouwrichtlijnen.

Stap 8: Nazorg is onze waarborg. Je hebt 10 jaar fabrieksgarantie op de kunststof kozijnen.

kunststof kozijnen laten plaatsen
kunststof kozijnen plaatsen met stelkozijn
kunststof kozijnen inclusief montage

Kosten kunststof kozijnen plaatsen

Kunststof kozijnen worden op maat gemaakt. Het is daarom niet mogelijk om een exacte prijs te geven. Wel kunnen we een inzicht geven in de factoren die de uiteindelijke prijs bepalen.

Wil je jouw kozijnen vervangen en ben je  benieuwd naar de kosten? Neem geheel gratis en vrijblijvend contact op met een van onze vestigingen te Boxmeer, Uden of Vught.

De kosten van kunststof kozijnen laten plaatsen hangt af van verschillende factoren:

 • Type van het raam: vast, draaikiep kozijn of draai kozijn. 
 • Uitvoering van het kozijn: slanke, dikkere of blokkozijnen. Ronde kozijnen, sierlijsten of andere accessoires. 
 • Soorten glas. Standaard worden jouw kunststof kozijnen voorzien van dubbel glas (HR++). Een ander soort glas is mogelijk maar heeft invloed op de prijs. 
 • Aantal en afmetingen van jouw kunststof kozijnen. 
 • Plaatsing en afwerking: is er een kraan nodig bij de plaatsing? Wil je dat we de binnenafwerking rond je nieuwe kunststof kozijnen ook doen? Deze keuzes hebben ook invloed op de uiteindelijke prijs.
Waarom kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen hebben een hoge isolatiewaarde en vergt weinig onderhoud. Door kunststof kozijnen te laten plaatsen kies je voor een duurzame, prijsvriendelijke en veilige optie.

Wat kosten kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen worden op maat gemaakt. Het is daarom niet mogelijk om vooraf een exacte prijs te geven. Wel kunnen we een inzicht geven in de factoren die de uiteindelijke prijs bepalen.

Wil je jouw kozijnen vervangen en ben je benieuwd naar de kosten? Neem geheel gratis en vrijblijvend contact op met een van onze vestigingen te Boxmeer, Uden of Vught.

Wat bepaalt de kosten van kunststof kozijnen laten plaatsen?

De kosten van kunstof kozijnen plaatsen hangt af van erschillende factoren:

 • Type van het raam: vast, draaikiepkozijn of het draaikozijn. 
 • Uitvoering van het kozijn: slanke, dikkere of blokkozijnen. Ronde kozijnen, met sierlijsten of andere accessoires. 
 • Soorten glas. Standaard worden onze kunststof kozijnen voorzien van dubbel glas (HR++). Een ander soort glas is mogelijk maar heeft invloed op de prijs. (driedubbel glas, zonwerend-, geluidswerend-, veiligheids-, gezandstraald glas of glas-in-lood). 
 • Aantal en afmetingen van jouw kunststof kozijnen. 
 • Plaatsing en afwerking: is er een kraan nodig bij de plaatsing? Wil je dat we de binnenafwerking rond de nieuwe kunststof kozijnen ook doen? Onder andere deze en andere keuzes hebben ook invloed op de uiteindelijke prijs.