logo-MN-kozijn

Ruim assortiment zonweringen bij MN Kozijn 

Bij MN Kozijn kan je ook terecht voor zonweringen. Dankzij de ruime keuze in stijl, kleur en materiaal is er voor ieder huis en wens een mooie zonwering te realiseren. Jouw huis voorzien van zonwerende toepassingen helpt tegen de bescherming van de zon, maar voegt ook stijl en functionaliteit toe aan je woning. 

Zonweringen verminderen de blootstelling aan zon. Een prettige gedachte, aangezien UV-straling daardoor ook tegen wordt gehouden. Jij en jouw gezin kunnen dus binnen comfortabel genieten van een schaduwrijke omgeving. Daarnaast blijft ook jouw interieur beschermd tegen verkleuring door zonlicht.

Een zonwering voor elk type raam

Voor elk type raam is er een passende zonwering te vinden. Ons assortiment zonweringen bestaat uit rolluiken, solidscreens en zonneschermen.

De zoektocht naar passende zonweringen begint bij het bekijken van de ramen en de lichtinval. Waar zit de grootste hinder? We gaan kijken met welk type zonwering we dat het beste kunnen verhelpen. Mocht je er zelf niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag geheel vrijblijvend met je mee.

Rolluiken

Rolluiken als zonweringen kent vele voordelen. Het verduisterd, heeft een inbraakwerende werking en isolerende eigenschappen. Een rolluik bestaat uit lamellen. Deze lamellen schuiven in elkaar waardoor het raam compleet afgesloten wordt. De aanschaf van een rolluik is een langetermijninvestering. Dankzij de vele voordelen biedt een rolluik op meerdere vlakken bescherming. 

Solid screens

Solid screens zijn effectieve zonweringen. Ze bieden uitstekende bescherming tegen zonlicht en helpen daarmee de warmte buiten te houden. Het zonlicht wordt gefilterd, terwijl het zich naar buiten behouden blijft. Dankzij deze beperking geniet u binnen ook van meer privacy. Bekijk hier onze collectie solid screens.

Zonneschermen

Een ander type zonweringen zijn onze zonneschermen. Naast dat zonneschermen de zon weren, zijn het ook uitstekende terrasoverkappingen. Onze collectie bestaat uit een groot aantal uitvoeringen. Je hebt daarbij een ruime keuze in kleuren, patronen en dessins. Creëer sfeer rondom uw huis en terras met een mooi zonnescherm. 

Rolluiken-dakkapel
zonweringen Screens
M3361S-3034