MN solid screens

Screens zijn ideale zonwering. Het zonlicht wordt gefilterd terwijl het zicht naar buiten behouden blijft, en dankzij verticale montage steken er geen hinderlijke onderdelen buiten de gevel. Zo geniet u van een esthetisch en praktisch voordeel ten opzichte van traditionele schermen.

De MN SolidScreen is een bijzonder type screen waarbij aan de zijkanten een doekgeleidingssysteem met rits zit. Dit maakt de MN SolidScreen in elke stand windvast tot windkracht 8. Omdat het doek gefixeerd wordt in de geleiders, is het screen in neergelaten toestand zelfs insectenwerend.
  • U heeft de keuze uit de gehele Tibelly screendoek collectie prijsklasse 1. Maar liefst 33 kleuren!
  • Somfy motor 5 jaar garantie
  • Zicht naar buiten blijft behouden
  • Windvast tot windkracht 8
  • Insectenwerend
  • Leverbaar in crèmewit (Ral 9001), antraciet (Ral 7016) en wit (Ral 9010)
  • Minimum breedte 800 mm

Standaard is het screen leverbaar in TNA, crèmewit (Ral 9001), wit (Ral 9010) en antraciet (Ral 7016) in kast 95 afgeschuind 45° met lip. Dit standaard model wordt bediend door Somfy motor (5 jaar fabrieksgarantie). De maximale afmeting van de SolidScreen MN is 3000 mm breed x 3000 mm hoog. U heeft een ruime keus uit de Tibelly Screendoekencollectie prijsklasse 1.

De MN SolidScreen is ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld afsluiting van uw terrasoverkapping of uw veranda. Het beschermt u tegen zon en wind, en reduceert de windlast tot 85% (Sergé-doek) tot windkracht 6.

Op 6 juli 2010 heeft de screen tijdens een windtunneltest de maximale snelheid van de windtunnel, 145 km/h, doorstaan. Na de test was geen onomkeerbare schade of blijvende vervorming waargenomen. De screen en motor waren na de test nog operationeel.

screens-stoffen