logo-MN-kozijn

Deuren plaatsen

Laat je deur plaatsen door de specialist

Voordeur, garagedeur of schuifdeur laten plaatsen? MNKozijn biedt vele mogelijkheden en adviseert jou graag bij het vinden van de best passende deuren. De deuren van Profel zijn te koop in verschillende materialen: kunststof, aluminium of hout. Elk materiaal is kwalitatief, veilig en sterk. Daarnaast zijn de deuren perfect thermisch en geluidsisolerend, waardoor het binnen warm en stil is.
Welke deur wil jij laten plaatsen? Bekijk hier de mogelijkheden.

Garagedeuren op maat

Er zijn veel verschillende garagedeuren, maar welke past het beste bij jouw huis? Vind de perfecte garagedeur op maat bij MNKozijn. Verschillende mogelijkheden zoals kanteldeuren, openslaande deuren of elektrische garagedeuren maken het lastig om een keuze te maken. Het juiste materiaal en afmeting zijn essentieel, daarom adviseren wij jou graag voor een garagedeur op maat.

Voordeur laten plaatsen

Je voordeur moet een warm welkom zijn voor je bezoek. Daarom is het belangrijk dat het perfect bij jou en jouw huis past. De keuze uit materiaal en kleur is eindeloos, een advies van een expert onmisbaar! MNKozijn helpt jou graag bij deze keuze en bij plaatsen van een nieuwe voordeur.

 

 

Schuifdeuren op maat

Een schuifdeur verbindt jouw huis met jouw tuin. Op deze manier maak je van jouw tuin een verlengstuk van je huis. Er ontstaat één mooie leefomgeving. Haal het natuurlijke licht en de zon in huis met glazen schuifdeuren. Dankzij de keuze uit verschillende materialen kunnen de designs robuust of juist slank en strak zijn. Daarnaast bieden de Profel schuifdeuren garantie op een lange levensduur dankzij de hoge kwaliteit.

Plissé hordeuren

De MN plissé hordeuren zijn de ideale vliegen- en insectenwering. Een nette en duurzame oplossing voor uw keuken-, balkon- en tuindeuren. Onze plissé hordeuren zijn naar origineel Japans design, waarbij het gaas opvouwt (plisseert) in plaats van oprolt. Geschikt voor zowel kunststof- , aluminium- en houtenkozijnen.

garagedeuren1
mn kozijn
DeSchipperDiana
hordeur

Deur op maat laten maken?

De reden voor een nieuwe deur kunnen per klant verschillen, daarom kijken wij graag samen met jou naar de beste optie.
Door onze verschillende materialen, kleuren en soorten deuren is er voor iedereen een deur op maat.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen en maak een afspraak met een van onze experts bij jou in de buurt.

Welke soorten deuren zijn er?

Voordeur: Je voordeur moet een warm welkom zijn voor je bezoek. Daarom is het belangrijk dat het perfect bij jou en jouw huis past.

Garagedeur: Verschillende mogelijkheden zoals kanteldeuren, openslaande deuren of elektrische garagedeuren maken het lastig om een keuze te maken. Het juiste materiaal en afmeting zijn essentieel, daarom adviseren wij jou graag voor een garagedeur op maat.

Schuifdeur: Een schuifdeur verbindt jouw huis & tuin en maakt hier één mooie leefomgeving van. Haal het natuurlijke licht en de zon in huis met de glazen schuifdeuren. Door keuze uit verschillende materialen kunnen de designs robuust of juist slank en strak zijn. 

Kan je een deur op maat laten maken?

Het is bij MN Kozijn zeker mogelijk om een deur op maat te laten maken. De reden voor een nieuwe deur kunnen per klant verschillen, daarom kijken wij graag samen met jou naar de beste optie. Door onze verschillende materialen, kleuren en soorten deuren is er voor iedereen een deur op maat.

Wat zijn de maten van een deurkozijn?

In Nederland zijn de standaardmaten voor een buitendeur:

  • Breedte: 780, 830, 880 en 930 mm
  • Hoogte: 2015, 2115, 2315 en 2340 mm
  • Dikte: 38-40 mm of 54 mm
Hoe breed moet een garagedeur zijn?

De kleinste maat van een garagedeur is 187,5 cm hoog en 225 cm breed. De grootste maat standaard deur is 300 cm hoog en 600 cm breed.