logo-MN-kozijn

Kozijnen op maat

Op maat gemaakte kozijnen in verschillende materialen

Strak, landelijk, of klassieke kozijnen? MNKozijn helpt jou graag met het vinden van de best passende kozijnen. MNKozijn produceert alles zelf met onze Profel dealer. De Profel kozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen: kunststof, aluminium of hout. Alle materialen zijn sterk, veilig en behoren tot de beste kwaliteit op de markt met lange levensduur. Daarnaast zijn alle kozijnen thermisch geïsoleerd en geluidswerend. De kozijnen op maat laten maken? Dat kan! Kies uit verschillende stijlen, vormen en kleuren.

Kunststof kozijnen laten plaatsen

De ideeën dat kunststof kozijnen er plastic en goedkoop uitzien is verleden tijd. Profel kozijnen zijn tegenwoordig niet te onderscheiden van houten of aluminium kozijnen. Het geeft een warm gevoel met een houtimitatie kozijn, of juist een strakke uitstraling met de aluminium-look. De isolatiewaarde van kunststof kozijnen zijn hoog. Door kunststof kozijnen te laten plaatsen kies je voor een duurzame, prijsvriendelijke en veilige optie. Ontdek hier de kunststof kozijnen op maat van onze klanten.

Aluminium kozijnen laten plaatsen

De Profel kozijnen die door MNKozijn worden verkocht zijn zeer geschikt voor grote raampartijen. Deze kozijnen zijn op maat te maken voor jouw huis of kantoor. Aluminium kozijnen laten plaatsen geeft een elegante en strakke look doordat de kozijnen sterk, slank en licht zijn. Wij bieden de aluminium kozijnen in vele kleurcombinaties met hoogwaardige kleurlakken en hoge weerstand. Klik hier voor inspiratie voor aluminium kozijnen op maat.

Houten kozijnen laten plaatsen

Houten kozijnen laten plaatsen door MNKozijn? Onze houten kozijnen hebben een warme uitstraling door het duurzame hardhout. Hout is een natuurlijke isolatiebron, dat maakt de Profel kozijnen wind- en waterdicht en geluidsisolerend. De houten kozijnen worden statisch op waterbasis geproduceerd, daardoor hoef je ze pas na 8-10 jaar opnieuw te schilderen. Laat je inspireren en bekijk hier onze houten kozijnen op maat.

mn kozijn
mn kozijn
mn kozijnen

Kozijnen kopen, kozijnen vernieuwen of kozijnen renoveren? 

Wat jouw reden voor nieuwe kozijn ook is, wij helpen je graag! De redenen kan voor iedereen anders zijn, maar wij kiezen graag samen met jou de beste optie.
Door onze verschillende materialen en kleuren is voor iedereen een mooie kozijn op maat te plaatsen. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak voor gratis advies van een van onze experts. 

Welke soorten kozijnen zijn er?

Onze Profel kozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen: kunststof, aluminium of hout. Alle materialen zijn sterk, veilig en behoren tot de beste kwaliteit op de markt met lange levensduur.

Welke kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk?

Aluminium en kunststof kozijnen vergen het minste onderhoud. Houten kozijnen hebben daarentegen meer onderhoud nodig. Aluminium kozijnen zijn niet elektrostatisch en trekken dus geen vuil of stof aan, en worden daardoor niet snel vies. Kunststof kozijnen zijn met een zeepsopje en spons makkelijk schoon te maken. Daarnaast is het snel gedroogd met een zeem. Houten kozijnen zijn schoon te houden met een sopje en een spons.

Waar moet je op letten bij nieuwe kozijnen?

De aanschaf van kozijnen is een dure investering. Het is verstandig om te letten op een aantal punten: 

  • Prijs
  • Stijl
  • Soort kozijn
  • Isolatie
  • Glas
  • Onderhoud
Hoelang gaat een kozijn mee?
  • Kunststof ± 50 jaar
  • Aluminium ± 40 jaar
  • Zachthout ± 20 jaar
  • Hardhout ± 75 jaar