logo-MN-kozijn

Kozijnen op maat

Kunststof, aluminium of hout, wat is de beste keuze voor uw woning? Maak een afspraak en wij geven u GRATIS advies

Wij produceren alles zelf. Innovatie en expertise staan voorop. Onze kozijnen zijn verkrijgbaar in kunststof, aluminium, hout of de combinatie aluminium/kunststof.

Ze zijn ontzettend sterk, veilig, behoren tot de beste op de markt en hebben een lange levensduur. Daarnaast hebben ze een uitzonderlijke thermische isolatie en zijn ze geluidswerend. Kies uit verschillende stijlen, vormen en kleuren en wij maken het kozijn op maat voor jouw woning.

Kunststof kozijnen

Doorslaggevend voor kunststof kozijnen zijn de isolatiewaarde, het warme gevoel en de onderhoudsarme eigenschappen. De kunststof kozijnen met houtimitaties zijn niet van echt hout te onderscheiden. Er is zelf een aluminium-look voorhanden.

Aluminium kozijnen

(Slanke) aluminium kozijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Ze hebben een optimale isolatiewaarde en zijn beschikbaar in hoogwaardige kleurlakken met een hoge weerstand.

Houten kozijnen

Op maat gemaakt met een warme uitstraling door het gebruik van duurzaam hardhout. Alle houten kozijnen worden statisch op waterbasis, hoef je ze pas na acht tot tien jaar opnieuw te schilderen.

Houten kozijnen
mn kozijnen
mn kozijnen