Driedubbel of triple-glas wordt ook wel aangeduid als HR+++ glas. Dit glas kan gebruikt worden in combinatie met kunststof, aluminium of houten kozijnen. Maar waarom juist kiezen voor driedubbel of triple-glas? En wat zijn de voordelen van deze beglazing? HR+++ of triple glas: alle voordelen op een rij Bij MN Kozijn in Boxmeer hebben we veel ervaring in het plaatsen van driedubbel glas in deuren of kozijnen. Onze kunststof kozijnen in Boxmeer zijn op maat leverbaar, zodat ze geschikt zijn voor het gewicht en de breedte van triple-glas. Ook kozijnen van hout en aluminium kunnen uiteraard als maatwerk worden geleverd. Kiezen voor driedubbel glas neemt een aantal voordelen met zich mee te weten:

● uitstekende geluidsisolatie:

triple-glas heeft uitstekende isolerende eigenschappen. Dat geldt voor warmte en kou, maar ook voor geluidsgolven. Met driedubbel glas geniet u dus van een rustige leefomgeving, zonder dat u daarbij gehinderd wordt door omgevingsgeluiden.

● energiebesparend:

besparen op de energierekening is één van de belangrijkste redenen om te kiezen voor driedubbel glas in deuren of kozijnen van MN Kozijn in Boxmeer. Triple glas zorgt ervoor dat warmte van buitenaf wordt geweerd. Daarnaast gaat er tijdens koude perioden zo min mogelijk warmte verloren.

● minder tocht:

ramen kunnen flink wat tocht doorlaten. Met triple of driedubbel glas wordt dit voorkomen. De koudeval wordt tot een minimum beperkt zodat u kunt genieten van meer wooncomfort. Triple glas in kunststof of aluminium kozijnen van MN Kozijn in Boxmeer Driedubbel glas of HR+++ glas kan zowel in kunststof als aluminium kozijnen worden geplaatst. Bij MN Kozijn in Boxmeer voorzien we u dan ook graag van een passend en op maat gemaakt advies. Of dat nu gaat om het laten plaatsen van driedubbel glas in kozijnen of deuren. De mogelijkheden worden altijd afgestemd op uw wensen én het type woning.