Woont u in Boxmeer, en kan uw huis wel een upgrade gebruiken? Dan is een veranda Boxmeer waarschijnlijk de manier om uw huis een gigantische meerwaarde te geven, zowel in monetaire waarde als in levensgemak.

Bij MN Kozijn Boxmeer vindt u een groot aanbod aan verschillende veranda’s, er is dus altijd wel een stijl en ontwerp dat bij uw smaak en huis past. Wilt u alle opties in het echt zien? Kom dan eens langs in onze grote showroom voor een kijkje en een vrijblijvend advies.

Welke soorten veranda’s zijn er?
Over het algemeen kan er bij ieder huis verschillende stijlen te plaatsen, en kan men verschillende extra’s laten plaatsen zoals kozijnen Boxmeer, een Profel schuifpui of speciale deuren Boxmeer. Maar het begint allemaal met een basis, in dit geval een veranda Boxmeer.

Wij maken bij ons verschil tussen 4 verschillende lijnen:

– Trendline
– Woodline
– Topline
– Ultraline

De Trendline series is een veranda met een volwaardig dak. Het wordt gezien als het instapmodel voor iedereen die een veranda wilt hebben. Het is beschikbaar in 5 verschillende kleuren, maar is voor een meerprijs in nog meer kleuren leverbaar. De Trendline is de ideale combinatie van een kwaliteit veranda Boxmeer voor een scherpe prijs.

De Woodline veranda is zoals de naam doet vermoeden, gemaakt van hout. En niet zomaar hout, hiervoor gebruiken wij immer en alleen eerste keus Douglas lariks, een robuuste houtsoort dat een hele lange levensduur heeft. Dit type overkapping is natuurlijk af te dichten, maar ook open te gebruiken. Het geeft een solide en charmante uitstraling.

De Topline is zoals de naam doet vermoeden de ‘top of the line’. Het is een uitblinker in sterkte en design. Dankzij het unieke ontwerp is dit te combineren met bijna alle opties. Het kan zowel open als dicht gemaakt worden, en is te voorzien van een Profel schuifpui of natuurlijk deuren Boxmeer.

De Ultraline is een bijzonder ontwerp die een groot oppervlakte kan beslaan. Hij kan met gemak 7 meter breed worden en 5 meter diep, met slechts 2 staanders. Hierdoor heeft u groot uitzicht zonder palen of andere belemmeringen.

Heeft u nu interesse gekregen in een veranda Boxmeer van MN kozijn Boxmeer, of wilt u kozijnen of deuren Boxmeer voor uw huis bestellen? Kom dan eens vrijblijvend langs in onze showroom of neem contact met ons op.