Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van kunststof kozijnen voor hun woning. Deze kozijnen zijn onderhoudsarm, kleurvast en niet te onderscheiden van houten kozijnen. Toch zijn er nog een aantal belangrijke feiten over kunststof kozijnen die u moet weten. De onderstaande 10 feiten zijn onder meer ook van toepassing op de kunststof kozijnen van MN in Boxmeer.

1. Kozijnen van kunststof hebben een uitstekende isolatiewaarde

De R-waarde van een kunststof kozijn vertelt wat over de isolerende werking. Kozijnen van kunststof bieden door hun dikte een uitstekende weerstand tegen het ontsnappen van warme lucht van binnen naar buiten. Dit zorgt voor een goed rendement waardoor u eenvoudig bespaart op de energierekening.

2. Kleurvast

Het materiaal is uv-bestendig en daardoor kleurvast. Ontsierende verkleuringen van het kozijn behoren daardoor definitief tot het verleden.

3. Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm

Het plaatsen van dergelijke kozijnen betekent tevens een onderhoudsvrije oplossing. In tegenstelling tot houten kozijnen, behoeft kunststof niet geschuurd of geverfd te worden. Afnemen met water volstaat om vuilresten en zand te kunnen verwijderen.

4. Foliëren of schilderen

Kunstof kozijnen kunt u prima laten foliëren of schilderen. Bijvoorbeeld als u de kleuren van uw woning na verloop van tijd wilt aanpassen.

5. Niet van echt hout te onderscheiden

Kunststof kozijnen kunnen geleverd worden in diverse uitvoeringen. Kozijnen met een houtimitatie hebben een levensecht reliëf en doen daardoor qua uitstraling niet onder voor houten kozijnen. MN Kozijn levert complete aluminium kozijnen in Boxmeer, maar ook kunstof met een aluminium look behoort tot de mogelijkheden.

6. Uitstekende inbraakpreventie

Kunstof kozijnen beschermen uw woning tegen inbraak. De kozijnen bieden geen mogelijkheid tot vervorming waardoor forceren vrijwel onmogelijk is.

7. Een investering met een hoog rendement

Kunststof zorgt niet alleen voor een goed rendement aangaande isolatie, maar ook op het gebied van investering. Qua investering is het laten plaatsen van kunstof kozijnen vrijwel gelijk aan die van houten exemplaren. Echter bespaart u met kunststof wel jarenlang op de onderhoudskosten.

8. Geluidsisolatie op hoog niveau

Kiest u voor MN kozijnen in Boxmeer? Dat kunt u rekenen op kunststof kozijnen met een uitstekende geluidsdichtheid. Door het gebruik van hoogwaardige isolerende materialen worden trillingen en geluidsgolven efficiënt geweerd. Zowel van binnen naar buiten als andersom.

9. Professioneel maatwerk

Kunststof kozijnen worden altijd geleverd als maatwerk. Daardoor zijn deze kozijnen geschikt voor vrijwel elke toepassing.

10. Kunstof kozijnen leveren een forse meerwaarde voor uw woning

Kunstof kozijnen van MN Kozijn in Boxmeer zorgen voor een forse meerwaarde aangaande uw woning. Dit is te danken aan zowel de de warmte- en geluidsisolerende eigenschappen, alsook aan het eenvoudige onderhoud. De op maat gemaakte kozijnen voorzien uw woning van een luxe uitstraling die geheel aan uw wensen voldoet.