26-V92-sfeerbeeld
05-V92-sfeerbeeld
highline_01_v2

1. De snelste manier om waarde aan uw huis toe te voegen
Een nieuwe veranda in Boxmeer geeft direct meer waarde aan uw huis. Niet alleen is het in essentie een extra kamer, het geeft uw huis een luxe uitstraling.

2. Het is geschikt voor ieder huis
Tegenwoordig kan zo goed als ieder huis een veranda krijgen. Zolang uw huis een tuin heeft is het mogelijk om een veranda te plaatsen, ongeacht de grote van het huis en de tuin.

3. Geniet meer van uw huis
Een veranda geeft niet alleen meer ruimte in uw huis, het geeft de mogelijkheid om op een nieuwe manier te genieten van uw huis. Een veranda of overkapping zet u dichter bij de natuur en het buitenzijn, terwijl het een duidelijk deel van uw huis blijft.

4. Maak indruk
Er zijn een paar dingen in een huis die direct indruk maken op vrienden en familie, en misschien de belangrijkste hiervan is een veranda. Woont u in Boxmeer, dan is een veranda Boxmeer de beste manier om het meeste uit uw huis te halen.

5. Ervaar de buitenlucht in luxe
Het leven op een veranda is uniek, u staat dicht bij het buitenleven en de natuur, maar kan genieten van alle luxe van een huis. Geen goedkope plastic tafels en tuinstoelen, maar juist een gezellige inrichting.

6. Betaalbaarder dan u denkt
Veel mensen denken dat een veranda of overkapping onbetaalbaar is. Maar wist u dat een veranda Boxmeer, overkappingen Boxmeer, of zelfs een aluminium veranda Boxmeer eigenlijk heel betaalbaar is? Vooral als u de meerwaarde van uw huis hierbij meetelt levert het in bijna alle gevallen meer op dan de investering.

7. Gemakkelijk en snel geplaatst
Veranda’s worden eigenlijk altijd van tevoren ontworpen, hierdoor kunnen de onderdelen van de veranda of overkapping grotendeels al in elkaar gezet worden geplaatst bij u thuis. Hierdoor verloopt de installatie altijd vlot, en kunt u binnen de kortste tijd genieten van uw nieuwe veranda.

8. Veel verschillende stijlen beschikbaar
Veranda’s komen in veel verschillende vormen en stijlen. Of u nu een modern huis heeft of juist een klassiek pand, door verschillende materialen en afwerkingen kunt u een veranda of overkappingen Boxmeer kiezen die naadloos aansluit op uw huis.

9. Een veranda is het hele jaar door te gebruiken
In de winter buiten zitten is waarschijnlijk niet iets waar u op zit te wachten. Maar met een veranda kunt u vaak het hele jaar door buiten zitten als u dat wil. Omdat een veranda overkapt en zelfs af te sluiten is, kunt er altijd van genieten.

10. Krijg persoonlijk advies
Het kan lastig zijn om zelf te bepalen welke soort veranda bij u past. Daarom kunt u nu bij ons persoonlijk, vrijblijvend advies krijgen.