3 Glasheldere beloften

Dit beloven we

Jouw ideale kozijnen en deuren?

Dat zijn kozijnen en deuren met een uitstekende service zowel voor, tijdens als na plaatsing.

Wij werken met gecertificeerde monteurs die het Profel gamma door en door kennen. Dit resulteerd in 3 glasheldere beloftes:

Onze offerte is je factuur
Onze offerte is je factuur

Het is fijn om te weten waar je aan toe bent. Daarom nemen we uitvoerig de tijd om te luisteren naar je wensen en nemen we vooraf je woning grondig onder de loep. Op basis daarvan laten we zien wat binnen je budget mogelijk is en hoe en wanneer het project gerealiseerd kan worden.

Respect voor je woning en je spullen
Respect voor je woning en je spullen

Wederzijds respect vinden we belangrijk. Daarom gaan we zorgvuldig om met jouw huis, meubels en andere spullen. We houden rekening met eventuele huisdieren en respecteren je privacy. Uiteraard nemen we alle afvalmaterialen weer mee en laten we alles netjes achter.

Geen verrassingen achteraf
Geen verrassingen achteraf

Ook achteraf heb je geen omkijken. Natuurlijk bieden we goede garantievoorwaarden, maar we gaan graag een stapje verder. Je kan altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt of als er iets onduidelijk is. Mocht er toch een probleem zijn, dan zijn we snel in de buurt om een oplossing te bieden.

Zo maken wij deze beloftes waar…

Grondige analyse vooraf

We maken niet zomaar een offerte op. Pas na grondige analyse van je wensen en huis kunnen we een realistische inschatting van de kosten maken. We nemen hier samen met jou de tijd voor. Bij renovaties komen we bij je thuis voor een nauwkeurige opmeting. We bestuderen de staat van de muren aan de binnen- en buitenkant, bekijken de blootstelling aan weer en wind en analyseren welke ingrepen er precies nodig zijn. Geen verrassingen achteraf.

Advies: materiaal, design en systeem

Kunststof, aluminium, hout of een combinatie ervan. Samen met jou maken we een afweging van de voordelen en eigenschappen van de verschillende materialen. We zijn daarin steeds objectief, omdat we al deze materialen in ons assortiment hebben. We kijken ook naar de stijl van je woning, interieur,…. Op basis van jouw verwachtingen, wensen en budget zoeken we dan naar de beste oplossing op jouw maat.

Helder stappenplan

Je krijgt van ons een overzichtelijk stappenplan zodat je op voorhand precies weet wat je van ons mag verwachten en je de voortgang van het project op de voet kan volgen. In het stappenplan staat ook welke voorbereidingen je zelf kunt doen en vind je tips over hoe je het best je gordijnen, meubels en vloeren kunt beschermen tijdens montage. Zet alvast vrijblijvend je eerste stap…

Van A tot Z

Bijna alles wordt tot in de kleinste details door Profel zelf gemaakt. We controleren het hele productieproces: van ruwe grondstoffen en kleuren tot en met de afgewerkte producten. Designtechnisch passen alle onderdelen harmonieus bij elkaar! Zo garanderen we perfect op elkaar afgestemde kozijnen, deuren, schuifpuien, garagedeuren,… van topkwaliteit.

Service na verkoop en fabrieksgarantie

Op onze kozijnen en deuren krijg je maar liefst 10 jaar garantie en op het hang- en sluitwerk 2 jaar. Vraag bij ons de gedetailleerde garantievoorwaarden op. Is er een kozijn of deur beschadigd? Bleef de sleutel aan de binnenkant op de deur zitten? Begint een deur te slepen? Wij staan altijd klaar met advies en oplossingen en nemen onze verantwoordelijkheid.

Gecertificeerde Profel Expert

Wij zijn Profel Expert. De Profel Expert kiest ervoor om voor zijn ramen en deuren op maat exclusief met Profel samen te werken. Wij krijgen het keurmerk “Profel Expert” omdat ze niet alleen de producten van Profel door en door kennen, maar ook het installatietraject perfect onder controle hebben.