De vier glasheldere beloftes van MN Kozijn

 

Jouw ideale kozijnen en deuren?

Dat zijn kozijnen en deuren met een uitstekende service zowel voor, tijdens als na de plaatsing.

MNkozijn
Deskundig advies

Deskundig advies

Weten waar je aan toe bent: dat is wel zo prettig. We nemen uitvoerig de tijd om te luisteren naar uw wensen. We bekijken uw woning voor de mogelijkheden. Met uw budget in gedachte laten we zien wat er voor u persoonlijk mogelijk is. Geheel vrijblijvend maken we een plan rondom het plaatsen van kunststof kozijnen.

Respect woning

Respect voor uw woning en uw spullen

We gaan zorgvuldig om met uw interieur en spullen. We houden rekening met uw gezin en huisdieren. We hebben maximaal respect voor uw privacy. We ruimen netjes alles op als we geweest zijn. Bouwen en verbouwen gaat het beste op basis van wederzijds respect en vertrouwen.

Betrouwbare partner

Alles moet kloppen voor we stoppen

MN Kozijn is uw betrouwbare partner. Wij garanderen u een afgewerkt totaalproject. Onze gecertificeerde monteurs hebben jarenlange ervaring met het Profel assortiment. Zij zijn degene die ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Geen verrassingen achteraf

Geen verrassingen achteraf

Ook na afloop van het project hoort u van ons. We blijven verantwoordelijk voor het geleverde werk. Heeft u nog vragen, behoefte aan onderhoudtips? Wij blijven bereikbaar. Mocht er onverhoopt nog een probleem zijn, dan zijn we altijd in de buurt.

Zo maken wij deze beloftes waar…

Grondige analyse vooraf

We maken niet zomaar een offerte op. Pas na grondige analyse van je wensen en huis kunnen we een realistische inschatting van de kosten maken. We nemen hier samen met jou de tijd voor. Bij renovaties komen we bij je thuis voor een nauwkeurige opmeting. We bestuderen de staat van de muren aan de binnen- en buitenkant, bekijken de blootstelling aan weer en wind en analyseren welke ingrepen er precies nodig zijn. Geen verrassingen achteraf.

Advies: materiaal, design en systeem

Kunststof, aluminium, hout of een combinatie ervan. Samen met u maken we een afweging van de voordelen en eigenschappen van de verschillende materialen. We zijn daarin steeds objectief, omdat we al deze materialen in ons assortiment hebben. We kijken ook naar de stijl van je woning en interieur. Op basis van uw verwachtingen, wensen en budget zoeken we dan naar de beste oplossing op voor uw situatie.

Helder stappenplan

Je krijgt van ons een overzichtelijk stappenplan zodat je op voorhand precies weet wat je van ons mag verwachten en je de voortgang van het project op de voet kan volgen. In het stappenplan staat ook welke voorbereidingen je zelf kunt doen en vind je tips over hoe je het best je gordijnen, meubels en vloeren kunt beschermen tijdens montage. Zet alvast vrijblijvend je eerste stap.

Van A tot Z

Bijna alles wordt tot in de kleinste details door Profel zelf gemaakt. We controleren het hele productieproces: van ruwe grondstoffen en kleuren tot en met de afgewerkte producten. Design technisch passen alle onderdelen harmonieus bij elkaar! Zo garanderen we perfect op elkaar afgestemde kozijnen, deuren, schuifpuien en garagedeuren van topkwaliteit.

Service na verkoop en fabrieksgarantie

Op onze kozijnen en deuren krijg je maar liefst 10 jaar garantie en op het hang- en sluitwerk 2 jaar. Vraag bij ons de gedetailleerde garantievoorwaarden op. Is er een kozijn of deur beschadigd? Bleef de sleutel aan de binnenkant op de deur zitten? Begint een deur te slepen? Wij staan altijd klaar met advies en oplossingen en nemen onze verantwoordelijkheid.

Gecertificeerde Profel Expert

Wij zijn Profel Expert. De Profel Expert kiest ervoor om voor zijn ramen en deuren op maat exclusief met Profel samen te werken. Wij krijgen het keurmerk “Profel Expert” omdat ze niet alleen de producten van Profel door en door kennen, maar ook het installatietraject perfect onder controle hebben.